Friday, December 25, 2009

PERGILAH AIR MATA


KIH KIH KIH... KREDIT TO KN WEBSITE...
Just wanna share. Setelah hampir setahun...( KE LEBIH?) akhirnya PAM muncul juga ke versi cetak. ALHAMDULILLAH. Ada lagi kesempatan untuk satu lagi hasil angan2 saya menjadi sebuah novel.
Akan berada di pasaran, JAN depan.
Harap PAM dapat diterima oleh semua.
Thanks pada follower e-novel ini.
Terima kasih kerana setia menanti...
Terima kasih atas komen dan teguran yang membina...
Terima kasih dan terima kasih.
Sayang anda semua... :)
Peace no war...
Salam Manis,
Hanni Ramsul

24 comments:

aneeza_y said...
This comment has been removed by the author.
anis;LaDolceVita. said...

whoa.
sgt x sabar nk tnggu citer ni kuar.
;D

Naniey TJ said...

Tahniah akak...
da lame sy tnggu brite ni...
akhirnya, kluar jgk....
pe2 pn tahniah byk2 coz b'jye m'nrbtkn 1 lg novel....
hope akak b'jaya selalu

wo said...

tahniah!!!!
akak xde bukak jualan cm novel petama ke?
huhu~

Qyn Qyna said...

huhu... nak nanges la!~ tak sempat book novel neyh! huhu.. kak, nak jugak novel y de tanda tangan akak.. huhu...

agent_sesat said...

yeyeyyee..so masuk MPH? POPULAR? biler? thn depan? bulan 1? hehehe..x sabarrrrrrr

Rozieamiesafrin said...

hanni, nape bila zie email x dpt tindakbalas pun

Anonymous said...

i juz wanna say yeaaaaaaaa
akhirnya kuar jugak novel nie
sesungguhnya penantian satu penyiksaan...
kak hanni, thanks..
lurve u, muahhh

hangliena

syerah z said...

bestt :D
nnt nak beli laah
nak tgk apa jadi dengan ksiah badrul dgn sabrina neh.
heee

Anonymous said...

kak hani..novel ni xboley beli online ke?

fizah said...

yesssss
akhirnye hehe
xsabar tunggu nk bli!!!
tahniah akak...

cik azza said...

da keluar kat bookstore ke? x sabar nak pi carik ni.. hehehe.. thx kak hanni.. akhirnye penantian berbaloi! :)

hasnah said...

yes...x sabar nak baca!!

siti_zubaidah_abdullah -sza- said...

ya allah...tak sabarnya nak tunggu PAM...this month...asyik dok ulang baca balik PAM versi enovel...bila boleh dapat dengan cepat ni...hanni..best of luck..karya anda tidak mengecewakan...bad & ina..kih..kih..kih..kih..TAHNIAHHHHH...MACAM MANA NAK DAPATKAN PAM DENGAN CEPAT SEKALI!!!!!

Ietams said...

tahniah...
dup dap dup dap tak sabar nye rase nak beli PAM!!

Wendy said...

Peeewiiitttttttttt

Anonymous said...

tahniah akak...
lame saya menunggu novel ni publish...nak beli gak ni...kene melawat mph la awal taun depan...ngeh ngeh..

MizMawar said...

ek.. dah nak kuar ker.. best tahap gaban nie.... x sabar, tergedik2 jer kaki nie.. syok sangat PAM dah nak kuar.. akhirnya penantian nie berbaloi-baloi jugak...hehe... sayang kak hanni!!!
U are the best... keep on writing... Gud luck.. cayok... gambattekudai....

Anonymous said...

ala..xsempat nak oder kt penulisan2u frust kn tgu kt kedai jgk

LaDolce vs CN said...

waahh, wait 4 dis moments long time lorrhh..
yewaaahh, so teruja...lmbatnye Jan..

devi said...

tahniah...
lamanya saya tunggu utk versi cetak nie...
mesti akan terus sambar dr pasaran...
hehehe...

"All the Best..."

ManjaLara said...

yipee.....!!!
PAM dah nak keluar...

tahniah kak hanni..!!

harap buku nie laris dipasaran k..

gud luck ;)

Fiza said...

yea..suke! suke! suke!.. lepas ni kak hani kuarkan ku seru rindu itu plak yea! huhuhu

Dewi said...

dah mencari tp masih x dpt lagi... sukalah novel kak hanni...
semuanya best2 belaka...
xpe... saya akan cari semula ahad nie... hehehe... hopefully dah ada kat pasaran.. x sempat nak book kat penulisan2u....dah tutup tempahan... huhu...

[11:35:50 PM] hos.getah: